Организират Коледно карнавално бягане с награди

Коледно карнавално бягане с награди и брънч парти ще се проведе в навечерието на празниците – на 18–ти декември, (събота), на входа на Морската градина. Организатори на инициативата са дирекция „Спорт“ към Община Варна и сдружение iRun.  

 

В 9.30 ч. ще бъдат раздадени стартовите номера на отборите, което ще продължи до 10,15 ч. В 10,30 ч. ще бъде даден старт на щафетното бягане. Отборите трябва да бъдат по трима души, които ще се съревновават в продължение на една обиколка от 2 км за всеки член на отбора. Задължително условие е да има поне една дама в екипа. За желаещите, които нямат съотборници, организаторите обещават да ги комбинират при старта. Желателно е всеки да носи забавен коледен костюм – на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да е с червена шапка или с рогца.

 

В часовете между 11 ч. и 12 ч. е предвидено награждаването на победителите и томбола с награди. В рамките на инициативата се организира и брънч парти, на което всеки желаещ може да направи сладкиш, баница, ястие или напитка. Всеки, който  се включи в партито, ще може да участва с още две листчета с томболата, посочват още организаторите.

 

 

Next Post

Съобщение

От днес -15.12.2021 г. (сряда) на бул. “Васил Левски” – при кръгово с ул. “Девня“, светофарната уредба е възстановена в първоначалния стандартен режим на работа с подаване на заявка от пешеходците посредством бутон, съобщават от общинското предприятие ТАСРУД. Светофарната уредба бе с временно променен режим на работа, заради вандалски прояви […]