Признанието на Шарън Стоун

Личният живот на звездите е център на общественото внимание все повече и повече. И няма как да е иначе. Успешните, талантливите и красивите продължават, а и ще продължават и занапред да привличат интереса ни към себе си, включително защото мнозина от тях държат да се показват и като добър пример за младите.
Напоследък Шарън Стоун привлича вниманието си с дръзките си и предизвикателни снимки, както и с откровенията си. Тя открито е говорила и преди за трудните моменти в живота си, като например абортите, през които е преминавала като по-млада.
Последното разкритие, което актрисата прави, е свързано с един друг, но не толкова драматичен аспект от личния ѝ живот. А именно връзките ѝ с мъжете. Доскоро тя бе обвързана с по-млад от нея мъж, с когото обаче явно нещата не са били твърде сериозни. И каквито и да са били, звучи сякаш като вече да ги е преодоляла.
В последното си интервю за Vogue Arabia Шарън Стоун споделя, че всъщност причината за раздялата им е била доста изненадваща. По-скоро направо глупава, според нас. Оказва се, че мъжът е зарязал Шарън, защото от известно време насам не си е слагала ботокс. Той директно си я е попитал дали си е слагала такива инжекции, а тя пък му е отговорила, че ако беше, то това е щяло да помогне за егото и на двама им.
“Видях го веднъж след това, когато той вече не се интересуваше са ме вижда”, разказва Шарън.
Колкото и да ни е струва невероятно това да е истинска причина някой да се раздели с Шарън Стоун, толкова и приветстваме решението ѝ тя да удържи на своето и вече да не си прави процедури с инжекции. След като по време на най-славните си години си е слагала ботокс и филъри, с времето е забелязала, че направо избухващата тенденция с козметичните процедури е единствено вредна. И оттогава е категорична – повече никакви инжекции.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Радина Кърджилова накара колегите си благородно да й завидят заради това... СНИМКА

Повече от месец реалността за Радина Кърджилова и семейството й е свързана с морска вода, пясък, слънчеви лъчи и пълен релакс. Актрисата споделя редовно как протичат дните й в профила си в социалните мрежи, с което със сигурност предизвиква благородна завист в много свои колеги. Актрисата все още не е […]