Джулия Фокс с (полу)гола провокация в Кан

Джулия Фокс не чака повод, за да скандализира с предизвикателните си тоалети, с които вече сме свикнали да я виждаме. Тя често се разхожда по улиците по бельо, но пък така и не се появи на тазгодишната MET Gala, където можеше да се очаква всички да говорят за нея, ако бе решила да се облече типично в неин стил.
Всъщност моделът изобщо не е фен на модното събитие и дори открито го е критикувала. Пред Daily Mail тя споделя, че ако акцентът на MET Gala все още бе модата, тя щеше да присъства. Но по думите ѝ сега всичко се върти около “политика, привилегии, кои са родителите ви и колко пари правите”.
Джулия Фокс разкрива още, че със своя провокативен стил на обличане иска да е вдъхновение за бъдещите дизайнери, които искат да бъдат по-смели в решенията си. Тя дори споменава, че ѝ е хрумнала идеята да създаде свое собствено модно събитие, което потенциално би могло да е конкурентно на MET Gala.
“Искам да подкрепя модните дизайнери. Аз и приятелите ми се надяваме да започнем наша собствена гала и да помогнем за финансиране на хора в неравностойно положение и самотни майки”, разказа още моделът.
Джулия Фокс може и да не уважи MET Gala, но не пропусна да се появи на друго събитие – 25-ата годишнина на неправителствената организация Art of Elysium в Кан. И както можеше да се очаква, моделът за пореден път бе повече от предизвикателна и не остави много на въображението.
Горнището, с което бе облечена Джулия Фокс, бе съвсем прозрачно и разкриваше гърдите ѝ. Но явно за да има баланс в тоалета, тя се бе спряла на “двуетажна” обемна бяла пола. Косата ѝ бе прибрана и вдигната, а гримът – по-семпъл на очите, но с изразителни устни, подчертани с червило в тъмен цвят.
Тоалетът на модела показваше доста от тялото ѝ, което въпреки че самата тя вече не харесва толкова, не се притеснява да разкрива. Пред Elle Джулия Фокс споделя, че вече не е толкова стегната като преди, но въпреки това не е склонна да се подлага на корекции.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко неузнаваем е днес Джейк от "Двама мъже и половина"

Още на съвсем невръстна възраст Ангъс Джоунс придобива световна слава. През 2003 г., когато е на 10 г., той е избран за ролята на Джейк Харпър в сериала “Двама мъже и половина”, а през 2010 г. вече е най-скъпо платената детска звезда в телевизията. Освен слава, това му носи и […]

Subscribe US Now