И братът на Кейт Мидълтън – с автобиографична книга

За разлика от останалите книги за кралското семейство, написани от любопитни автори и кралски “експерти”, “Резервният” на принц Хари се оказа прецедент. Не заради разкритията в нея, а заради факта, че получаваме книга, написана от член на кралското семейство.
Тази година ще се появи и друго заглавие, чийто автор е човек, тясно свързан с кралското семейство. Джеймс Мидълтън, братът на Кейт – настояща принцеса на Уелс, е обявил публикуването на мемоарите за септември 2024 г.
Крал Чарлз и близките му обаче няма от какво да се притесняват – книгата на Джеймс е посветена на любимото му куче Ела, помогнало му да се справи с депресията и да срещне съпругата си Ализет Тевенет, преди да почине през миналата година.
Meet Ella: The Dog Who Saved My Life (“Запознайте се с Ела: кучето, което ми спаси живота” – от англ.) ще разкаже подробности от общия живот на Мидълтън с кокершпаньола, който той осиновява, когато е 20-годишен.
“Ела беше до мен в много от най-важните моменти в живота ми, включително на запознанството ми с Ализе. Синът ни Иниго се роди, след като Ела беше починала, и не може да я види, но за мен е важно той да знае всичко за нея”, казва Джеймс пред Tatler.
“Ела беше много повече от куче – част от мен, истински другар, най-близкият ми приятел и често мой терапевт”, допълва той. Meet Ella: The Dog Who Saved My Life от Джеймс Мидълтън излиза на 26 септември тази година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьори, които е трудно да повярваме, че не са печелили Оскар

Откакто Академията раздава Оскарите от 1929 г. насам за всеки актьор е истинска мечта да се сдобие със златна статуетка. И всяка година е нов шанс за онези, които все още не са се докоснали до нея. Интересно е, че всъщност има доста холивудски знаменитости, на които наградата от Академията […]

Subscribe US Now