И Меган пристига в Европа

Миналата седмица стана ясно, че принц Хари съвсем скоро отново ще е в Европа. Той пристига в родната си Великобритания за наградите на благотворителната организация Wellchild на 7 септември. Само ден по-късно пък се пада първата годишнина от смъртта на баба му, Елизабет Втора.
Дали Хари по някакъв начин ще отбележи тъжната годишнина и дали ще се види със семейството си не е ясно. На 9 септември обаче той трябва да е в Дюселдорф, където ще се състоят шестите игри за ветерани Invictus, създадени от принца.
Вече е ясно, че съпругата му Меган Маркъл ще се присъедини към него в Германия. “Херцогът ще присъства на целите игри, а херцогинята ще се присъедини към него малко по-късно”, се казва в официалната информация, цитирана от Hellо. В нея обаче не е уточнено дали те ще пристигнат с двете си деца.
По-вероятно е Арчи и Лилибет да останат в дома си в Монтесито, Калифорния, където за тях ще се грижи бавачка, както и майката на Меган Дория Рагланд. Четиригодишният син на Хари и Меган дори вече би трябвало да е започнал годината си в детската градина там, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Клаудия Шифър е секси по бански и на 53

Мина се доста от славните време на Клаудия Шифър на модния подиум. Един от първите супермодели може вече да не се изявява активно, но това не й пречи да бъде в топ форма и да радва милионите си последователи си в социалните мрежи със секси снимки. На 25 август моделът […]

Subscribe US Now