Щастливата новина на Джеси Джей

След трудностите, които преживя – здравословни проблеми и спонтанен аборт, вече спокойно може да поднесем поздравления на Джеси Джей. Изпълнителката на “Bang Bang” обяви появата на първото си дете, споделяйки, че е изключително щастлива, че най-накрая то e тук.
Преди три дни певицата разкри в сторита в Instagram, че e посрещнала дългоочакваното бебе, което тя определя като “целия свят”. Тогава тя написа: “Животът ми се промени. Синът ми влезе в този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо. Чувството е неописуемо, сякаш летя в небесата. Той е магия, буквално всичките ми сбъднати мечти.”
Джеси не пропусна да благодари и на почитателите си за непрестанната любов и подкрепа, като обяви, че ще си вземе почивка и от социалните медии. Но че ще се завърне – “тогава, когато е готова”.
Звездата споделя щастието си с баскетболиста Чанан Колман. През март 2022 г. двамата за първи път предизвикаха слухове за връзката си, след като професионалният спортист се присъедини към певицата по време на едно от работните ѝ пътувания.
Преди да забременее, Джеси нееднократно споделяше за проблемите, които има заради диагнозата аденомиоза – доброкачествено заболяване на маточната стена, припомня Metro. Вследствие на това се случи спонтанният ѝ аборт през 2021 г., а последвалата втора бременност певицата дълго време пазеше в тайна.
За щастие, всичко в първото тримесечието бе наред и след това Джеси публикува много снимки с наедрял корем – очевидно развълнувана и щастлива.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа се срина, Кубрат показа дъщеря си и... ПЪРВА СНИМКА

Андреа не е на себе си, след като бившият й любим Кубрат Пулев показа дъщеря си. Фолкпевицата със сигурност не е очаквала такъв удар, въпреки че е наясно, че той вече е баща. Тези дни топ боксьорът ни кръсти вече 2-годишната си дъщеричка Христина в Бачковския манастир и ведната се похвали […]