Наталия Симеонова шокира с признания след години мълчание

Наталия Симеонова не дефилира от години в родния тв ефир и със сигурност не само отсъствието й, но и мълчанието, са предизвикали не малко коментари в публичното пространство. Феновете на тв водещата не са спирали да се питат какво се случва с нея и защо така изчезна.

Факт е, че блондинката не беше давала интервюто поне от близките 2 години, но ето, че уикенда направи изключение за “Тази сутрин” по bTV, където си позволи неочаквани откровения.
Ето как изглежда вече дъщерята на Наталия Симеонова и Дениз Ризов СНИМКА

Както е добре известно, от година и половина водещата на “Море от любов” живее във Флорида със съпруга си, музикантът Денис Ризов, с когото преди години се разделиха, но така и не са се развеждали.
Наталия Симеонова оцеля след жесток ураган, призна, че… ВИДЕО
“По-спокойно от всякога е моето море от любов сега. Отчиташ грешките си, искаш прошка и продължаваш напред”, сподели Наталия за отношенията им в момента. И уточни, че Денис е лесен за контактуване и дори караниците им били много кратки сега. Според нея тайната на успешната връзка се крие в това в нея да има “и възходи, и падения, и караници, и сдобрявания.”
Тв водещата, която навремето покрай предаването е получавала по около 7000 писма седмично, не пропусна и да се похвали с дъщеря си Виктория, която наскоро се дипломира. “Надмина моите очаквания!”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Актьорите, които не доживяха да видят последните си филми

Покрай кончината на Кърсти Али тази седмица се замислихме за живота и смъртта на актьорите. Една от тъжните истини за знаменитостите и артистичната душа е, че те често са в разрушителна комбинация. Много велики актьори загиват трагично млади, след като се борят със зависимост и психични заболявания, но работата им продължава да живее […]