Защо Миа Вашиковска напуска Холивуд

На върха на своята слава Миа Вашиковска взе неочакваното решение да напусне Холивуд и да остави киноиндустрията зад гърба си. 33-годишната звезда, популярна с участието си в “Алиса в страната на чудесата”, е напълно доволна от решението си, не съжалява за миг и дори е изключително щастлива, че се е завърнала в родната си Австралия.
Още от крехката 15-годишна възраст Миа става част от Холивуд. Оттогава не спира да работи за голямото кино.
“Но не ми отиваше”, категорично заявява звездата в интервю пред IndieWire, направено в дома й в Сидни. “Когато киното се превърне в целия ти живот, в единствената ти реалност, започваш да се чувстваш странно. В един момент осъзнах, че искам да правя повече неща в живота, освен да бъда на екран”, добавя още Вашиковска.
Дебютът на Миа за филмовата индустрия е през 2008 г. в сериала In Treatment на HBO. Още тогава тя постига популярност, но сега, когато се връща към онези години, казва, че не е харесвала начина си на живот.
“Чувствах се наистина откъсната от всякаква по-голяма общност. Прекарах 15 години в нов град, непозната държава. И това съвсем не е лесно, още повече когато си съвсем млад”, продължава актрисата. “В един момент разбрах какво наистина искам за себе си – да се установя някъде и да имам по-пълно усещане за принадлежност. Това ме накара да напусна снимачната площадка.”
През краткото време, което прекарва в Холивуд, Миа Вашиковска стана световноизвестна с ролите си в “Алиса в страната на чудесата” (2010 г.), Джейн Еър (2011 г.),”Звездни карти” (2014 г.), Мадам Бовари (2014 г.), “Алиса в огледалния свят” (2016 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Година по-късно: Крис Рок отвръща на шамара на Уил Смит

Измина почти година, откакто Уил Смит си изпусна нервите, излезе на сцената на Оскарите и зашлеви шамар на Крис Рок. Всичко това заради шега от страна на комедианта по адрес на съпругата на актьора. Последва вълна от неодобрение за действията на Смит, заради което той избягваше каквито и да било публични изяви в […]

Subscribe US Now