Година по-късно: Крис Рок отвръща на шамара на Уил Смит

Измина почти година, откакто Уил Смит си изпусна нервите, излезе на сцената на Оскарите и зашлеви шамар на Крис Рок. Всичко това заради шега от страна на комедианта по адрес на съпругата на актьора.
Последва вълна от неодобрение за действията на Смит, заради което той избягваше каквито и да било публични изяви в следващите месеци. В крайна сметка, се извини на Рок и обяви, че е готов да го направи и на живо, но комедианта поне за момента не изпитва такава нужда.
Досега той не е и говорил кой знае колко за случилото се. Но ето че реши да го направи по своя си начин – чрез шеги. В комедийното си шоу Selective Outrage, което от няколко дни може да се гледа в Netflix, Крис Рок се заигрва с цялата ситуация.
Според Variety, той се шегува, че който казва, че от думите боли, то не е бил удрян в лицето. Крис Рок продължава с признанието, че хората често го питат дали го е заболяло. И да, заболяло го е. И още го боли. Което обаче не трябва да очакваме да даде интервю за случилото се.
“Не съм жертва. Няма да ме видите да плача пред Опра или Гейл Кинг. Това никога няма да се случи.” Колкото до болката от шамара Рок също има няколко шеги.
“Уил Смит е значително по-едър от мен. Не сме с еднакви размери. Уил Смит се снима във филм гол до кръста. Мен никога не сте ме виждали във филм гол до кръста. Уил Смит изигра Мохамед Али във филм. Мислите ли, че аз съм се явил на кастинг за това?”
Крис Рок казва, че дори в анимациите, които двамата озвучава, той ще бъде зебра, а Смит акула. Комедиантът обаче не пропусна възможността да се заяде с Уил Смит и съпругата му, правейки препратка към изневерите на Джейда Пинкет Смит.
Според Рок, двама талантливи хора не би следвало да коментират подобно нещо, визирайки епизода на Red Table Talk от 2020 г., в който обсъждат връзката ѝ с друг мъж.
Комедиантът не крие също, че през целия си живот е обичал Уил Смит и филмите, в които той се снима. Но сега е гледал Emancipation, за да види как бива пребиван от бой.
Разбира се, има забавен отговор и на въпроса защо не е отвърнал на удара на Уил Смит. Просто така е бил отгледан и родителите му са го учили да не се бие пред бели хора. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Получиха ли покана за коронацията Хари и Меган

Какво е мястото на Хари и Меган в кралското семейство и трябва ли да присъстват на коронацията? Това е въпрос, който много поданици на крал Чарлз си задават. Миналата седмица двамата бяха помолени от двореца да освободят жилището си в Англия Фрогмор Котидж. Принцът и американската му съпруга живеят в […]

Subscribe US Now