Версия: Мира Добрева е в медикаментозна кома след операция на корема

Новината, че Мира Добрева е била приета по спешност в “Пирогов” и е поставена в медикаментозна кома, шокира за минути не само социалните мрежи, където дъщеря й Лори съобщи за ситуацията, но и изобщо.

В поста на Лори не се уточнява причината, довела до тези последствия, а едно от предположенията, които в момента усилено се тиражира в публичното пространство, е, че една от най-красивите родни журналистки и лица на БНТ е претърпяла операция на корема.
Мира Добрева до момента не се е оплаквала публично от проблеми с корема, при все, че тя иначе активно споделя как протичат дните й, какво й се случва. Дори по време на пандемията от коронавирус бе споделила, че е преборила вируса с ядене на чесън.

При медикаментозната кома, в каквато е в случая тв водещата, става дума за обратимо състояние, от което лекарите извеждат пациента посредством специални медикаменти. Състоянието обаче е сериозно и се прилага само в екстремни случаи. Обикновено при лица, пострадали много тежко при инциденти и катастрофи.
Какво точно се е случило с Мира Добрева, за да се стигне до такова решение на лекарите, все още не се знае. А междувременно профила на Мира, както и този на дъщеря й Лори са заливани от окуражителни коментари и силна вяра в доброто развитие на ситуацията от страна на нейни реални и виртуални приятели, пише “Хотнюз”.
“Мира, Лори, милички. Какво чудо дойде?! Дано Бог помага, прегръщам ви и вливам ви всичкия дух на здраве. Обич. Кураж. Вяра. Нашият Родопски дух е силен и несломим! Мислено съм с вас и се моля”, гласи написаното от популярната д-р Неделя Щонова.
“Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома. Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така – мама се намира в ПИРОГОВ – при най-добрите специалисти в света. Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава! Лори”, гласи поста на дъщерята на телевизионерката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето го второто ултрамодерно "Ферари" на Антония и Ивайло СНИМКИ

Както писахме наскоро, Антония и Ивайло Батинкови имат чисто ново червено, спортно “Ферари” в гаража си. Моделът излиза директно от завода и лесно приковава вниманието, с изключение на моментите, в които е около гордите си нови собственици, защото тогава вниманието със сигурност ще е раздвоено. Този път обаче, разполагаме с […]

Subscribe US Now