Защо Ед Шийрън не използва телефон от почти 10 години

Благодарение на хитовете си Ед Шийрън успя да постигне световна слава за наистина кратко време. Парите и успехите обаче не изглежда да влияят негативно на изпълнителя.
В подкаста Therapuss 33-годишния Шийрън казва, че не използва телефон от вече почти десетилетие. Изпълнителят разяснява, че през 2015 г. е решил да се оттърве от телефона си, защото е чувствал, че губи връзка с реалността.
Той казва, че е имал един и същи мобилен номер откакто е бил на 15 години, но когато е станал известен контактите в телефона му са станали прекалено много.
Ето защо Ед Шийрън си е взел iPad, през който веднъж седмично влиза в имейла си и оттам комуникира с когото трябва.
Обичайно той отделя около час в четвъртък или петък, в който отговаря на всички мейли. Ед Шийрън казва, че сега, когато излезе на ресторант със съпругата си и тя отиде до тоалетна, той използва това време не, за да си рови в телефона, а за да мисли върху мелодии и текстови за нови песни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още по-близо ли е краят - наистина ли Дженифър Лопес и Бен Афлек продават дома си

Почти две години след сватбата им, всички отново коментират Дженифър Лопес и Бен Афлек. За съжаление обаче бракът им явно не върви изобщо добре, предвид твърденията, че отношенията им са обтегнати, а очакванията са, че разводът няма да им се размине. Миналият месец източник на Us Weekly издаде, че певицата […]

Subscribe US Now