С тази СНИМКА 18+ Глория изпоти Добри в Доминикана СНИМКА 18+

Глория се наслаждава на любовта си с младока Добри и няма никакво намерение да обръща внимание на хорските приказки по свой адрес за разликата във възрастта, която двамата имат.

Вместо това примата на родния поп фолк направо събра очите на гаджето си, като се пусна по изкусителен бански в топла Доминикана. Както става ясно, не само той е загубил ума и дума при тази гледка, а и хилядите последователи на изпълнителката в мрежата.
Любовникът на Глория стана за смях с тази СНИМКА
В Доминикана е и дъщерята на Глория – Симона Загорова, която със сигурност използва времето за пълен релакс, какъвто едва ли може да си позволи, когато е у нас заради грижите по дъщеричката си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от G L O R I A ️ (@gloria_bulgaria)

Феновете на Глория, която ще навърши 50 г. през лятото, отчитат, че откакто тя е във връзка с младока, се е разхубавила още повече, освен това, за радост на мъжката половина от тях, по-често пуска секси снимки в профила си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Заедно ли са Шон Пен и Робин Райт

Повече от десет години изминаха от официалната раздяла на Робин Райт и Шон Пен. През 2010 г. двамата актьори узакониха края на дългогодишната си връзката чрез съда. Дълго време след това Робин и Шон не бяха забелязвани заедно. Още повече, че и двамата имаха своите нови брачни партньори. Но явно, […]

Subscribe US Now