Хайди Клум и Лени Клум заедно по бельо

Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да изглежда все така забележително, въпреки че не се занимава активно с мода от години. Успяла е обаче да предаде модния ген и на най-голямата си дъщеря.
19-годишната дърещя на Хайди Клум – Лени, чиито баща е Флавио Биаторе, е гордостта на мама. Но не само защото е избрала да върви по нейните стъпки, а и защото винаги знае какво иска и какво – не. Качество, което Хайди така и не е успяла да усвои, е признавала не един път и самата тя.
Вече няколко пъти виждаме Лени Клум в различни модни фотосесии и рекламни кампании. Сега можем да й се насладим по бельо в компанията на… майка й. 19-годишната Лени и 50-годишната Хайди участват в коледната кампания на Intimissimi.
Истината е, че Хайди и Лени Клум са не просто майка и дъщеря, а и две поколения модели, за които всички говорят. Красавиците няма как да останат незабелязани, а когато са в комплект, всички погледи са в тях.
Особено, когато са само по бельо. Точно с това са облечени (ако можем да се изразим така) за рекламната кампания на италианския бранд. Двете позират в няколко различни модела бельо една до друга и да си признаем, изглеждат просто невероятно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Серина Уилямс не се “чуства добре”

Преди три месеца Серина Уилямс стана майка за втори път. След като бившата тенисистка роди Адира Ривър, заедно със съпруга ѝ Алексис Оханян вече са родители на две момиченца. Първородната ѝ дъщеря Олимпия е вече на шест години. В скорошни интервюта Серина Уилямс е споделяла, че малката наистина много е искала да бъде […]

Subscribe US Now