Победителите от “Един за друг” вдигнаха много бърза сватба, а за кумове избраха… СНИМКИ

Победителите от “Един за друг” Виктория и Явор най-накрая минаха под венчило. Двойката, която изглеждаше най-малко влюбена сред останалите участници, вдигнаха много бързо сватбата, за която си мечтаеше от години бившата адреналинка. 

Явор предложи брак на любимата си в края на шоуто. Снимките на “Един за друг” са приключили само преди месец, а вече има и сватба. Това е доста странно за голямо част от зрителите и подозират предложението за евтин цирк и заблуда за пред камерите, докато всичко по сватбата е било доста отдавна планирано. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Viktoriq Kuzmanova (@viktoriq_v_key)

“Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели. Скоро ще качим и още интересни снимки”, написа булката под първите кадри от церемонията. 
За кумове са се спрели на друга двойка от шоуто – Радина и Петър, също недолюбвани от зрителите и тръгнали си по средата на формата.  Не е ясно дали сред поканените е имало и други двойки от култовото шоу за двойки./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Petar Brazicov & Radina Brazicova | Travel family (@trip.couple)

Източник: blitz.bg
Next Post

Барабанисти ревнаха от Галена, остави ги гладни и жадни СКРИЙНШОТ

Музиканти от нощните клубове в страната пропищяха от певицата Галена, която напоследък ги е взела на мушка и им пречи на работата. Хора от гилдията разкриха какви подли номера им върти чалга фурията. Опарени от Галена се оказаха барабанистите в чалга клубовете, които изкарват прехраната си предимно от бакшиши. Уви, […]

Subscribe US Now