Криско пръсна над 1 милион за луксозен палат и… СНИМКИ

Криско има сериозен повод да почерпи, защото вече е горд собстеник на луксозен нов имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента “Камбаните”.

Домът на рапъра, неговата половинка Цвети и двете им деца е на стойност над един милион лева и всъщност е не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация, за да има достатъчно място да живее комфортно, необезпокояван от любопитни съседи.
Криско и Цвети го закъсаха с парите?! Ето какво се принудиха да правят

Любопитна подробност е, че доскоро Криско живееше в същия този луксозен комплекс, в не по-малко луксозна къща, която обаче решава да продаде, за да си купи огромна площ от над 200 кв. м в кооперация.
Пред съседи красивата Цвети подробно е обяснила мотивите си – къщата се оказва много трудна за поддръжка, а в комплекса също има осигурени удобства като 24-часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с огромен двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.
Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО
Втората бременност на Цвети е основна причина Криско да започне търсене на имот в спокоен район. Първоначално с Цвети много харесали луксозната къща, но след като поживели известно време в нея, променят решението. Тъй като кварталът им харесва, решават да не търсят друго място далеч, а да купят възможно най-много жилищна площ, но да не се занимават с цялостна поддръжка на имота.

Преди това Криско живееше под наем в комплекс “Цариградски” в квартал “Дружба”. Напористата Цвети сама е проучила къде ще бъде най-удобно за младото семейство. Допълнително хубави думи за мястото казало и семейство на Маги и Кремена Халваджиян, които притежават най-скъпия имот в комплекса.
Музикалният продуцент притежава и апартамент на морето в близост до курорта Слънчев бряг. Там семейството отсяда през лятото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Георги Красимиров-Герасим: Да си повярваме, че сме горд народ и сами да творим историята си!

Квартет “Белканто” и Берковската духова музика записаха нов албум с възрожденски песни в нов аранжимент. Проектът “Възрожденский” е посветен на 145-годишнината от Освобождението на България и 146 години от обвяването на независимостта на Плевен. Композитор и аранжор на песните е именитият Георги Красимиров – Герасим, за когото България е над всичко! […]