От какво се оплаква сестрата на Илон Мъск

Докато наскоро проучва местоположението на своята филмова продуцентска компания, Тоска Мъск се натъква на проблем, който вероятно възниква за всеки, ако брат му е оценен като най-богатия човек в света.
“Местоположението щеше да струва 5 000 долара на ден”, казва тя, “но когато чуха името ми и решиха, че съм супер богата, решиха да ни таксуват 25 000 долара. “Това не е съвсем честно, нали?”
Когато обаче брат ѝ е Илон Мъск, главен изпълнителен директор на компанията за електрически автомобили Tesla и частната космическа компания SpaceX, много често се случва хората да приемат и Тоска за много богата. 
Въпреки че приблизителната стойност на богатството на Илон наскоро беше оценена някъде между 138 и 144 милиарда британски лири, “хората смятат, че сме родени богати”, казва Тоска, “а това не е така.”
Всъщност, както майка им, Майе Мъск, изложи в мемоарите си от 2019 г., въпреки че е била сама и на моменти обедняла майка, след като е избягагва от брака, който тя описва като насилствен, Майе някак успява да отгледа три деца, които днес могат да се похвалят със супер високи постижения.
Това са 51-годишният Илон Мъск, разбира се, Кимбал на 50 г. – ресторантьор, който се опитва да намери решение на кризата със затлъстяването в Америка и Тоска, на 48 г., основателят на Passionflix, стрийминг услуга в стил Netflix, посветена на продуцирането на вдъхновяващи романтични филми.
Тоска  основава компанията преди шест години, за да адаптира романтични романи за екрана, защото, казва че, “въпреки че романтиката е най-продаваният жанр в света, не успяхме да накараме съществуващите телевизионни мрежи или студия да се заинтересуват от тези истории изобщо. Затова решихме вместо това да създадем наша собствена платформа за стрийминг.”
Естествено, добавя тя, “всички предполагат, че най-големият ми брат плаща за всичко, но той не го прави”.
А ето и какво казва Тоска по въпроса дали Илон Мъск допринася с нещо като бизнес съвети или пари. “Ами, за мен е нож с две остриета да кажа дали брат ми е помогнал по някакъв начин. Ако кажа “не”, тогава хората ще кажат, че той изобщо не ме подкрепя, а ако кажа “да”, ще си помислят, че той е платил за всичко. Но се надявам да гледа филмите. Те определено са образователна услуга за мъжете как да се държат с жените.”
Макар да не обича да говори много за известния си брат, поради простата причина, че повечето хора се интересуват от нея, живота и работата ѝ в опити да се докопат до Илон Мъс, Тоска с радост споделя за майка си, която определя като огромна упора и подкрепа в нейния и в живота на братята ѝ. 
“Тя се старае да идва на всички мои събития и тези на брат ми, въпреки че има собствена изключително натоварена кариера, като диетолог и модел”,  казва Тоска. Да не забравяме, че Майе Мъск миналата година украси корицата на прочутия брой за бански костюми на Sports Illustrated.
Майе е и тази, която въвежда Тоска в романтичния жанр в родната им Южна Африка, за което Тоска ѝ е много благодарна. Пред Daily Mail Тоска споделя, че въпреки че е преминала през някои наистина ужасни времена, се опитва да не се съсредоточава върху тях, защото това не води до никъде. “Имах невероятна майка, която се грижеше за мен, и страхотни братя”, категорична е сестрата на Илон Мъск. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой беше звездата в официалния рожден ден на крал Чарлз

Въпреки че е роден на 14 ноември, крал Чарлз Трети отпразнува тържествено рождения си ден през отминалата събота, 17 юни. В това няма нищо учудващо – рождените дни на британските монарси се празнуват официално през юни от около.. 260 години. Така наречената церемония “Изнасяне на знамената” (Trooping the Colour) представлява […]

Subscribe US Now