От Ева Мендес до Ал Пачино – 11 известни личности, които никога не са се женили

В Холивуд обичат да се женят, а още повече обичат да се развеждат и историята многократно продължава да доказва тази максима. Звездните раздели са една от най-актуалните теми напоследък. След като дори бракове от 27 години, като този на Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий-Фърнис са в състояние да се разпаднат, вече нищо не може да ни изненада.
Оказва се, че въпреки многобройните бракове и разводи в света ма известните личности, има много звезди, които така и не са сключвали брак (макар някои от тях да имат по няколко деца.) Да видим 11 такива примера, които подбират от Hola.
Леонардо ди Каприо
Макар и на 48 години, Ди Каприо няма никакво намерение да минава под венчилото. Актьорът предпочита ергенския си живот и за никого не е тайна пристрастието му към млади и красиви жени, за предпочитане модели.
Ева Мендес
49-годишната актриса е във връзка от 2011 г. с Райън Гослинг, с когото се запознават по време на снимките на филма “Мястото отвъд дърветата”. Двамата имат две дъщери, но бракът не стои на дневен ред в тяхната любовна история.
Чарлийз Терон
Въпреки че Чарлийз Терон така и не се омъжва, тя има някои широко коментирани връзки, особено тази с Шон Пен в средата на 2010 г. Терон обаче иска да бъде майка и тя създава семейство, като осиновява две деца сама по същото време, когато излиза с Пен.
Хю Грант
На 63 г. чаровният актьор никога не е слагал халка на пръста си. Той има 13-годишна връзка с Елизабет Хърли и е кръстник на детето й. Грант има дете от Тинглан Хонг – жена, с която по думите му, е имал кратка афера.
Опра Уинфри
Телевизионната водеща никога не е била омъжена, но има връзка със Стедман Греъм от десетилетия. Медийният магнат отбелязва, че са обмисляли да се оженят преди – двамата дори са сгодени в началото на 90-те години, но избират да бъдат партньори, вместо да станат съпрузи.
Уинона Райдър
51-годишната Уинона Райдър никога не е била омъжена, но е сгодена за Джони Деп през 1990 г. В миналото тя също така излиза с фронтмена на Soul Asylum Дейв Пирнър, както и с актьора Мат Деймън.
Ал Пачино
Ал Пачино може да има четири деца, като последното се роди преди няколко месеца, но звездата от “Кръстникът” никога не е бил женен. Вероятно няма и да бъде. Освен детето му от Нур Алфала, 83-годишният актьор е баща на Джули (33 г.) от Джан Тарант, както и близнаците Оливия и Антон (22 г.) от Бевърли Д’Анджело.
Актрисата излиза с няколко известни и талантливи мъже, но така и не се е омъжила до момента. 77-годишната звезда има връзки с Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино.
Матю Пери
Матю Пери е половината от една от най-великите телевизионни двойки на всички времена, но той никога не е бил женен извън филма. Звездата от “Приятели” се среща с жени като Джулия Робъртс, Лизи Каплан и Ясмин Блийт и дори е сгоден за литературния мениджър Моли Хървиц за известно време, но така и не стига до олтара.
Оуен Уилсън
Комедиантът излиза с няколко знаменитости, включително Шерил Кроу и Кейт Хъдсън, за която е сгоден през 2008 г. Той има двама синове от различни дами, но на 54 г. продължава да бъде ерген.
Кайли Миноуг
На 55 г. австралийската певица продължава да бъде неомъжена. В края на 80-те години тя излиза с вече покойния фронтмен на INXS Майкъл Хъчънс, след което има дълга връзка с актьора Оливие Мартинес между 2002 и 2007 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременна ли е Ванеса Хъджинс

През 2021 г. стана ясно, че има нов мъж в живота на Ванеса Хъджинс. Като нещата се задълбочиха в началото на тази, когато се появиха твърденията, че актрисата и Коул Тъкър са сгодени. По-късно се оказа, че грешка няма и бейзболистът наистина е предложил брак на Хъджинс. Тези дни обаче […]