Най-доброто решение, което Антъни Хопкинс е взимал

В последния ден на миналата година сър Антъни Хопкинс навърши 86 години. И за едно сме сигурни – че е посрещнал 2024 г. напълно трезвен. Преди празника той публикува в профилите си в социалните мрежи кратко видео, в което говори за дългогодишната си битка с алкохола.
Актьорът се обърна към всички “веселяци и пиячи”, които се забавляват по празниците. Обърна се и към всички, които страдат от махмурлук, и ги призова в тези моменти да се сещат за него, защото той самият не е изпитвал това чувство от 48 години. Точно преди толкова спира да пие алкохол.
“Получих помощ и успях да променя живота си”, откровен е Хопкинс. И никога не е съжалявал за това свое решение и по никакъв начин не завижда на тези, които се забавляват с поредното питие в ръка.
Вместо това ги призовава отново да потърсят подкрепа, защото никога не е късно. Това не е първият път, в който той се обръща към всички с алкохолна зависимост, за да им вдъхне кураж и увереност, че могат да спечелят трудната битка.
Антъни Хопкинс неведнъж е говорил и за момента, който го е накарал да осъзнае, че самият той има проблем с алкохола. Събуждайки се една сутрин в хотелската си стая в Аризона през 1975 г. той не знае как точно се е озовал там. Но веднага разбира, че трябва да спре да пие, защото или ще убие някого, или самия себе си.
Най-възрастният носител на награда Оскар скоро отново ще изгрее на големия екран с ролята си на Никълъс Уинтън във филма One Life. Хопкинс е категоричен, че именно работата е това, което го крепи, дори на тази възраст. Затова и не се отказва от голямата си любов – киното. А в свободното си време предпочита да рисува или да свири на пиано.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Имали ли са сексуална връзка Мик Джагър и Кийт Ричардс

Лошо момче, секссимвол, неподражаема рокзвезда – Мик Джагър е в центъра на вниманието на обществото десетилетия със своите провокации, ексцесии и завоевания. Въпреки че все още е в отлична форма, през 2019 г. Мик Джагър все пак претърпя сърдечна операция. Но драконовският му режим с йога, билкови сокове, плодове и […]

Subscribe US Now