Може ли да бъде забавна Кара Делевин

Тази година на Billboard Music Awards всички обсъждаха както наградените, така и тоалетите, с които се появиха на червения килим.
Но вниманието върху себе си успя да привлече и Кара Делевин. Направи го по своя обичаен начин – със странното си поведение, като се превърна в една от най-обсъжданите знаменитости на събитието. Но защо всички толкова се впечатлиха от държанието на модела ли?
Очевидно Кара е искала да бъде забавна, но го показва по много явно неприемлив за мнозина начин. Още преди да е започнало награждаването, тя не излиза на червения килим, а е забелязана да стои отстрани и да наблюдава как Megan Thee Stallion позира за фотографите.
Само няколко минути по-късно Кара изскача до рапърката, хваща края на роклята ѝ и започва да го вее така, че да изглежда сякаш е раздвижен от вятъра.
Когато всички звезди са вече в залата за награждаването, Megan Thee е забелязана да си говори с Doja Cat. Изведнъж обаче Кара решава да ги прекъсне и просто сяда на стола помежду им.
И за капак на цялото това вече направило наистина странно впечатление поведение, Кара решава да се намеси изневиделица в снимките на DJ Khaled и Fat Joe.
Докато двамата рапъри позират до Megan Thee, моделът се изляга на пода и започва да ги снима под странни ъгли.
С необичайното си държание Кара вероятно е направила опит да покаже, че има чувство за хумор. Бихме казали, че е спорно е дали ѝ се е получило. Крайният резултат е, че поне успя да накара всички да я обсъждат.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Безкрайната мъка на дъщерята на Елвис Пресли

Близо две години изминаха, откакто Лиса Мари Пресли изгуби едно от най-ценните неща в живота си – своя син Бенджамин Кеоу. Внукът на легендарния изпълнител Елвис Пресли си отиде едва на 27 години. При това след като реши сам да сложи край на живота си. Оттогава насам 54-годишната Лиса изчезна […]