Ритане, блъскане, влачене – когато агресията на Пъф Деди върху жена е заснета на видео

Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на насилие между рапърът Пъф Деди и бившата му приятелка – ар енд би певицата Касандра “Каси” Вентура. Случаят е от 2016 г., а мястото е хотел в Лос Анджелис.
На видеото, заснето от охранителни камери, се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи бившата си половинка.
“Поведението ми е непростимо”, казва Пъф Деди във видео, публикувано в неговия Instagram профил, след като кадрите от побоя, който нанася, се разпространиха с шеметна скорост сред обществеността. Той добавя, че е отвратен от това, което вижда и отдавна е взел мерки за борба със своите пристрастявания. 
“Наистина съжалявамм. Бях отвратен, когато го направих. Отвратен съм и сега. Веднага след това потърсих професионална помощ и ходих на терапия. Трябваше да моля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам”, казва още Пъф Деди.
Адвокатите на певицата Каси Вентура коментираха за CBS News, че изявлението на рапъра е “повече за него самия, отколкото за многото хора, които е наранил”. “Когато Каси и много други жени надигнаха глас, той отрече всичко и заяви, че те просто искат да спечелят пари от него”, казва адвокат Мередит Файретог.
Пъф Деди и Каси започват връзка, когато тя е самло на 19 г., докато той – на 37. Миналия ноември певицата започна дело срещу Деди по обвинения за изнасилване и секс трафик.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3

Макар че финалът на трети сезон на “Ергенът” беше миналата седмица, всички продължават да говорят за случилото се. И най-вече за решението на Алек Младенов да не избере нито една от финалистките в сезона. Разбира се, и в социалните мрежи това бе една от най-обсъжданите теми през последните няколко дни. Не са […]

Subscribe US Now