Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3

Макар че финалът на трети сезон на “Ергенът” беше миналата седмица, всички продължават да говорят за случилото се.
И най-вече за решението на Алек Младенов да не избере нито една от финалистките в сезона. Разбира се, и в социалните мрежи това бе една от най-обсъжданите теми през последните няколко дни.
Не са едно и две меметата, които усмиват Младенов и ролята на майка му в предаването. Повечето мнения са, че Ергенът се е повлиял много от мнението й. Някак съвсем естествено, и повечето от подигравките са заради факта, че е мамино синче.
В създалата се ситуация Сашо Кадиев реши да покаже чувството си за хумор. В профилите си в социалните мрежи той публикува видео, в което заявява: “Вече не съм мамино синче номер едно в България.”
Кадиев казва, че е изместен от Алек и не е вярвал, че този ден някога ще настъпи. Негативната страна на това, според Сашо Кадиев, е, че вече не е номер едно в нищо. “Искам да поздравя Алек, разбира се, защото майката трябва да се слуша при всякакви обстоятелства. И всъщност, защо ти трябва при жива майка да се жениш”, завършва иронично видеото си Кадиев.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Антоанет Пепе и Иво Карамански са сгодени

От известно време последователите подозираха, че Антоанет Пепе е бременна и се оказаха прави. Преди месец тя реши да не мъчи вече феновете си и да разкрие, че очаква четвъртото си дете. За времето след официалното обявяване на бременността, инфуенсърката публикува няколко снимки, на които показва бременното си коремче. Това ще бъде […]

Subscribe US Now