Бионсе превзе TikTok

Кралица Бионсе зарадва феновете си с ново “попълнение”.
Като забележителна певица, но и танцьорка – беше крайно време да покаже музикалните си умения и в хитовата видео платформа TikTok. След профилите си в Instagram, Facebook, Twitter и канала си в YouTube звездата се присъедини и към социалната мрежа за кратки танцови видеозаписи, пише Variety.
“Никога не позволявайте негативността да пречупи духа ви” – с такова послание започва първият мини клип на поп дивата. И не е случайно. Освен окуражителни думи, звездата дава препратка към най-новото си парче “Break My Soul”, което звучи по време на цялото видео.
Дебютната TikTok публикация на Queen B представлява компилация от 1-2 секундни видеа на част от почитателите ѝ на фона, на които слушаме песента. Какъв по-добър начин за представяне на (вероятно) бъдещия хит?
За по-малко от 5 дни (от четвъртък, 14 юли) постът събра 1.3 милиона харесвания, 20.5 милиона гледания и 20.1 хиляди коментара.
Самият профил на звездата пък има 3.8 милиона TikTok последователи и 1.3 милиона харесвания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как правилно да зареждаме съдомиялната

Ако сме си мислили, че едва ли има грешен начин, по който да заредим съдомиялната у дома, то значи сме живели в заблуда. Оказва се, че и при тази домакинска задача походът ни може да бъде неправилен. Например в случай че не поставяме съдовете по правилния начин или пък не […]

Subscribe US Now