Красива, секси и с много хъс към живота – такава е Пола Абдул дори и на 61 години

Макар съвсем наскоро да навърши 61 години, Пола Абдул явно няма намерение да забави темпото. Звездата е популярна още от 80-те години на миналия век най-вече с певческата си кариера, но тя е и успешен танцьор, хореограф, продуцент, телевизионен водещ и дори актриса.
Наскоро, пред People, Пола заяви, че “едва е надраскала повърхността на живота” и има още много, много какво да даде тепърва. “Аз съм един упорит малък хамстер. Обичам да правя нещата, които правя и още повече обичам да разпространявам радост”, каза тя, докато присъстваше в съботната вечерна на благотворителното събитие Angel Food – чиято цел е набиране на средства за хора в неравностойно положение.
И се впусна в разказ за “невероятната” си изминала година, в която е навлязла в ранните си 60 години, подробно описвайки какво се надява да постигне през новото десетилетие, което тя определи като “промяна на траекторията” в живота и кариерата си.
“Искам да оставя наследство след себе си”, категорична е Абдул. “Да подкрепям и подпомагам на онези, които не могат да се справят сами, да се науча как да се боря с неправдите, да имам самочувствието, че мога да направя всичко, което си намисля”, продължи тя. “Талантът е само половината от това. Останалото е упоритост, постоянството и безрезервната вяра в себе си.”
Освен че звучи толкова оптимистично, изпълнителката на “Straight Up” и изглежда изключително добре за възрастта си. За благотворителната вечер тя бе избрала малка черна сатенирана рокля с дълбоко деколте, която бе комбинирала с прасковен блейзър с колан на талията. И много високи обувки с платформа и тънък ток.
За да отбележи рождения си ден, който бе на 19 юни, изпълнителката се е забавлявала на екскурзия до Six Flags Magic Mountain, увеселителен парк в Калифорния – което е “традиция” в семейството ѝ.
Освен това звездата подготвя няколко нови телевизионни проекта, към които ще се включи като продуцент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пола Абдул на 61 години - красива, секси и с много хъс към живота

Макар съвсем наскоро да навърши 61 години, Пола Абдул явно няма намерение да забавя темпото. Популярна още от 80-те години на миналия век най-вече с певческата си кариера, тя е и успешен танцьор, хореограф, продуцент, телевизионен водещ и дори актриса. Наскоро пред People Пола заяви, че “едва е надраскала повърхността […]

Subscribe US Now