Ето я Анита на Рачков без грим и филтри СНИМКА

Когато любимата програма на всички звезди – фотошоп не е в действие, мненията бързо се променят, не само лицата. Такъв е сега и случая с Анита Димитрова – новата любима до актьора Димитър Рачков.

Ако до момента не сте я виждали натурална, без капка грим, без филтри на снимките и без каквито и да е било подобрения на визията, сега е момента.
Анита пак остави Рачков, за да се гушне във… СНИМКА
Наскоро се появи кадър, на който плеймейтката е точно така – без нищо по лицето си, даже и без любимите си изкуствени мигли и екстеншъни, с които не се появява навън. На снимката тунингованата блондинка изглежда коренно различно и със сигурност вероятно малцина биха я познали, ако се разминат с нея, пише “Уикенд”. Дори биха я определили и като “откровено грозновата”.

Кадърът е направен по време на турнето на Рачков в Лондон, където явно Анита се е почувствала достатъчно свободна и неразпознаваема за околните, за да се пусне в този вид.
Анита на Рачков чукна 23 в покъртителен вид със… СНИМКИ
Както пише изданието, в действителност носа на Анита е крив, кожата й е бледа, със сивкав оттенък, а очите й са малки и заради това ги “облича” обикновено в опушен грим.
Анита от години се клепа с всевъзможни мазила за разкрасяване и с годините се превърнала в истински майстор, усвоявайки до най-малкия трик тънкостите на четката, издават съграждани на хасковлийката./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория Бекъм ни припомни за Spice Girls

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха забавна караоке вечер. А бившата Posh Spice ни изненадва с изпълнението си… И за нула време ни върна в 1997 г.  “Stop” – хитът на Spice Girls от въпросната година, успя след толкова време отново да предизвика еуфория сред феновете на Виктория в Instagram, […]

Subscribe US Now