Гола, мокра и само по бижута – завръщането на супермодела Дария Вербови

След ерата на супермоделите от 90-те Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста и Синди Крауфорд, дойде времето на “заместничките” им Жизел Бюндхен, Наталия Водянова, Наташа Поли и Дария Вербови. За повечето хора последните три имена едва ли са известни, но е факт, че за онези, които следят модната индустрия, и четирите дами са еднакво емблематични.
39-годишният канадско-украински модел Дария Вербови бе взела решение официално да слезе от модния подиум още през 2016 г. Сега обаче тя прави своето завръщане, което предизвика истинско вълнение още през последните месеци.
В края на лятото Сабато де Сарно от Gucci даде допълнителен повод да се говори все повече за Дария Вербови, когато загатна, че марката подготвя съвместна кампания с модела.
Всъщност двамата имат доста общо покрай работата им в модата, тъй като навлизат в индустрията по едно и също време. През 2003 г. моделът прави дебюта си за сезон есен/зима, докато сегашният креативен директор на Gucci тогава започва като асистент в Prada, припомня ни W Mаgazine.
Но ето ни вече през септември, в разгара на Седмиците на модата, когато разбираме, че кампанията на Gucci с Дария Вербови е вече факт. Става дума за първата колекция бижута на Сабато де Сарно като новия творчески директор на марката.
Фотосесията е заснета от Дейвид Симс насред лукса на Chateau Marmont в Лос Анджелис, където моделът позира покрай и в басейна. На кадрите Дария Вербови е без горнище, мокра и изглежда съвсем естествена, без грим по лицето, а акцентът, разбира се, са бижутата – масивни златни обеци, колие и гривна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Откровенията на царската внучка Мафалда Сакскобургготска

Княгиня Мафалда Сакскобургготска е първата внучка на Симеон II и царица Маргарита и първородната дъщеря на княз Кирил и съпругата му Росарио. Младата Мафалда от много време е посветила живота си на музиката. Майка й я насърчава да учи в Музикалния колеж в Бъркли. През 2015 г. тя издава първия си […]

Subscribe US Now