Още един повод за гордост за дъщерята на Анджелина Джоли

Миналата година Анджелина Джоли се похвали, че дъщеря ѝ Захара ще бъде студентка в Spelman College, едно от най-престижните висши учебни заведения за чернокожи.
С пост в Instagram профила си актрисата поздрави всички първокурсници и сподели, че се гордее член на семейството ѝ да е част от колежа. Дъщеря ѝ Захара също изглеждаше щастлива за новото си начало, съдейки по снимката, на която позира усмихната до съученичките си.
18-годишното момиче явно наистина се радва на студентския си живот и вече като второкурсничка има какво ново и вълнуващо да сподели.
Захара се е присъединила към Alpha Kappa Alpha Sorority, което е първото междууниверситетско афро-американско женско общество. В него, разбира се, членуват само момичета, с които дъщерята на Джоли най-вероятно се е сприятелила.
От видео в Instagram става ясно, че Захара е направила официално представяне, за което дори е подготвила танц.
“Казвам се Захара Марли Джоли. И дойдох чак от Голдън Стейт в града, пълен с ангели – Лос Анджелис, Калифорния”, казва дъщерята на Анджелина Джоли пред многобройната тълпа около нея.
Несъмнено присъединяването към Alpha Kappa Alpha Sorority прави Захара много радостна и горда. Все пак, това е общество с история, която датира още от далечната 1908 г., пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Излагация! Арестуваха мъжа на Мария Игнатова!

Тази нощ е задържан в ареста Ивайло Нойзи Цветков, който е сегашният съпруг на Мария Игнатова, пише NEWS2.  Нойзи е хванат да шофира в нетрезво състояние от органите на реда. Полиция е спряла автомобила Бе Ем Ве, който Ивайло Нойзи Цветков шофирал. Това се случило около 2 часа след полунощ, в района на […]

Subscribe US Now