И Пинк жертва на откачено поведение от страна на фен

Дали концерт на Пинк е подходящо място да донесем праха на покойната си майка? По-скоро не, но очевидно не всички са на това мнение. Докато носителката на Грами изпълнява своя хит “Just Like a Pill” по време на едно от последните си шоута в BST Hyde Park в Лондон, фен хвърли прозрачна найлонова торбичка с прахообразна субстанция на сцената. И се оказа, че са останките на починалата ѝ майка.
Според видеоклип, споделен в Twitter от присъстващ, след като Пинк е замерена с торбичката, тя я вдига, като я държи с пръсти само в ъгъла. “Това майка ти ли е?”, пита 43-годишната суперзвезда един от феновете в тълпата, която изглежда потвърждава.
Тогава певицата и текстописец на “So What” прави объркана физиономия. “Не знам как се чувствам по този въпрос”, казва тя, след което поставя найлоновото пликче пред колоните на сцената продължава да изпълнява парчето си – “Just Like A Pill”.
След случилото се феновете на певицата нападнаха момичето за постъпката й в социалните мрежи. “Хвърлила е праха на майка си по Пинк. Това момиче има нужда от граници”, пише един от почитателите на Пинк.
“Тя се справи добре, защото аз определено щях да се ядосам, че някой ми е подхвърлил праха на майка си”, казва друг.
Инцидентът става след поредица от неприятни случки по време на концерти на поп звезди. Напоследък стана нещо като тенденция изпълнителите дa бъдат подлагани на някакъв вид агресия от страна на почитателите си. Наскоро Биби Рекса беше принудена преждевременно да прекрати концерта си в Ню Йорк. 33-годишната изпълнителка на “In the Name of Love” беше ударена по лицето от запратен към нея мобилен телефон.
След първоначалния шок тя се свлича на сцената, след което е изведена от там, като видимо изпитва болка. Майката на звездата коментира пред Pop Base, че Биби е откарана в болница и има три шева на лицето.
Малко след инцидента с Биби,  Ава Макс също се оплака, че е била нападната и ударена от фен по време на изпълнение в Лос Анджелис. И то само няколко дни след инцидента с Биби Рекса.
В социалните мрежи се върти видео от случилото се, на което се вижда как Ава Макс е в разгара на изпълнението си, когато неизвестен мъж се приближава към нея и я удря в областта на главата. Тя обаче запазва самообладание и продължава по план, докато нарушителят бива изведен от охраната.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Интимната снимка, с която Никол Кидман и Кийт Ърбан отбелязаха 17 години брак

Никол Кидман неведнъж е заявявала, пък и демонстрирала, колко щастлива е със своята половинка Кийт Ърбън. Двамата са заедно от 2006 г., но въпреки изминалото време продължават да се радват и държат един на друг. Преди три дни, на 25 юни, двойката отбеляза още една година брачно щастие. За повода […]

Subscribe US Now