Моника Белучи откровено за връзката си с Тим Бъртън

Преди два месеца Моника Белучи си призна за връзката с режисьора Тим Бъртън. За двамата се носеха слухове от доста време, а вече няма съмнение, че са заедно и са по-щастливи от всякога. Потвърждение за това са и думите на актрисата пред испанското издание на Harper’s Bazaar.
Тя е звездата на корицата и за пореден път се убеждаваме колко прекрасно изглежда на 58-години. Доказва ни и че никога не е късно да срещнеш любовта. В нейния случай – в лицето на 64-годишния Тим Бъртън, когото описва като “грандиозна душа”, а отношенията им като “страхотни”.
“Намерих в Тим прекрасен дух. Срещнах невероятна душа”, казва Моника Белучи, която с годините и натрупаната мъдрост много добре знае кои са важните качества, които да търси в своя партньор. И определено й отне доста време да ги намери, защото от развода й с Венсан Касел минаха повече от 10 години.
През цялото това време актрисата отново се убеди, че славата е “нож с две остриета” и прекаленото любопитство към личния ти живот предизвиква различни емоции, които могат сериозно да го объркат. Затова тя иска да живее напълно нормално – да пазарува, да прекарва време с дъщеря си и с любимия си мъж.
Наскоро Моника Белучи и Тим Бъртън бяха заедно на снимачната площадка за снимките на Beetlejuice 2  в Лондон. Тя не пропусна да подчертае, че не само обича своя партньор, но и много го уважава като личност и творец. Говорейки за работата му, тя каза: “Обичам този свят на мечтите, където чудовищата са мили, сякаш можем да превърнем по-тъмните си аспекти в нещо светло, пречистващо”. Е, очевидно му е фен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Живеят ли заедно принцеса Шарлийн и принц Алберт

Твърденията, че принцеса Шарлийн и принц Алберт на Монако са разделени не са от вчера и днес. Но с всяка своя обща поява отново се появява и надеждата, че трудностите в брака са останали зад гърба им. Истината обаче май е по-различна. Според информация във френски и немски медии, от […]

Subscribe US Now