Еванджелин Лили напуска Холивуд: “Мога да се върна утре, след две години или никога”

За повечето хора Холивуд е бляскаво място, което е свързано с много пари и слава. Това може и да е така, но има много минуси, които тежат на актьорите и ги карат да се отказват от професията.
От профила в Instagram на Еванджелин Лили разбираме, че тя е решила (поне на този етап) да сложи край на актьорската си кариера. 
“Да се отдръпнете от това, което изглежда като очевиден избор (богатство и слава), понякога може да изглежда страшно, но стъпването във вашата дхарма заменя страха с удовлетворение. Може някой ден да се върна в Холивуд, но засега мястото ми е тук”, пише 44-годишната актриса.
Лили нашумя с ролята си в сериала “Изгубени” (2004-2010 г.), а последно я гледахме в “Ант-мен и Осата: Квантомания”. Тя сподели свое старо видео отпреди около 20 години, в което отговаря на въпрос къде се вижда след 10 години.
“Ужасена съм да призная това на останалата част от актьорския свят, но в идеалния случай след 10 години бих искала да бъда пенсионирана актриса и да имам семейство”, е отговорът на актрисата тогава. Е, нещата не са се получили точно по този начин, но сега тя е щастлива от факта, че изживява визията за живота си.
В изявление за Variety Еванджелин Лили разяснява, че през последните три години не е снимала нищо след вече споменатия “Квантомания”. “Това време извън бизнеса ми донесе заземяващо чувство на удовлетворение и радост.”
Лили казва, че може да се завърне още утре, след две години или никога, но в момента не търси каквато и да било работа в кино индустрията. Актрисата допълва, че сега ще посвети цялото си време на хуманитарната си работа и писане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която винаги ще има специално място в сърцето на Кевин Костнър

Кевин Костнър и Уитни Хюстън си партнират великолепно в хитовия филм “Бодигард” от 1992 г. И макар оттогава да са минали десетилетия, а певицата да не е сред нас вече повече от десет години, актьорът продължава да си спомня за общата им работа на снимачната площадка и приятелството им. В последния […]

Subscribe US Now