Кой обсъжда теглото на Селена Гомес

След като през миналата година Селена Гомес за известно време се беше “скрила” от общественото внимание, не се появяваше по събития и не публикуваше в социалните мрежи, сега тя е по-активна от всякога.
Последно я видяхме на наградите Еми, където 31-годишната певица и актриса беше облечена в доста смела полупрозрачна рокля. Освен това гордо демонстрираше новата си любов с Бени Бланко пред всички.
Селена има 429 милиона последователи в Instagram, които са свикнали на доста откровените й публикации. Последно тя публикува в стори две свои снимки по бански. “Днес осъзнах, че никога повече няма да изглеждам така”, написа тя към ранен свой кадър, на който е доста слаба в бански половинки.
След това актрисата от Only Murders in the Building публикува и друга снимка по-бански, която очевидно е скорошна. “Не съм съвършена, но съм горда, с това, което съм. Понякога забравям, че е ок да съм себе си”, написа тя към него.
Селена Гомес често получава онлайн критики за това, че не е достатъчно слаба за стандартите на изпълнителка от нейния калибър. “Честно – не ми пука какви килограми съм. Хората ще ме обсъждат както и да изглеждам”, коментира тя в TikTok Stories.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато си на 82 г., но тренираш като 20-годишна

Марта Стюарт се поддържа активна и във форма. Преди броени дни 82-годишната лайфстайл гуру публикува видео в Instagram, което дава на последователите ѝ поглед върху нейната тренировка по пилатес. “По-трудно и по-ефективно, отколкото изглежда”, озаглави публикацията тя. В секцията за коментари телевизионната личност получи много похвали за споделянето на своята […]

Subscribe US Now