Хубавата Елена накара Евгени много да съжалява след “Ергенът” СНИМКИ

И финала на втория сезон на “Ергенът” вече е факт, а също и голямата победителка – Валерия. И докато едни се радват на щастието си, други правят така, че посеят семето на съмнението в крайния избор.

Става дума за Елена, с която пианистът Евгени имаше доста сериозен флирт, а според мнозина – и нещо по-сериозно, което обаче, явно не е било дотолкова устоичиво, щом той бързо се фокусира върху конкурентката й в шоуто Валерия, която днес е и негова спътница в живота.
“Ергенът” Евгени поряза Елена и даде последната роза на…
И ако всички си мислят, Елена е изпаднала в дълбока депресия, след като Евгени предпочете друга жена пред нея, ще се излъжете. Вместо това красавицата определено дава всичко най-добро от себе си, за да накара пианистът да съжалява за избора си.

По всичко изглежда, че Елена се наслаждава активно на новата си слава, която придоби покрай участието в “Ергенът”, а и на човек, който тепърва ще твори, защото е силно вдъхновена от преживяното във формата. Засега тя не е коментирала директно финала на шоуто, очевидно е, че изпитва болка заради случилото се, но и е решила да не се отпуска много много в емоциите си.
Майката на Елена намекна коя е победителката в “Ергенът”
В профила си в социалните мрежи Елена пише, че се върнала към смисъла на предишната глава от живота ми – космополитност в малкия град. Тя обявява, че започва да се обгражда с нейна лична селска идилия.
“Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм в представите ни може да ни откара наистина далеч”, пише тя, а публикацията й за минути натрупа хиляди лайкове.
“Добре съм, по-силна съм от преди. Най-хубавото предстои!”, не пропусна да добави още красавицата към почитателите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! След раздялата с Рачков Анита призна, че вече иска...

Романсът между Рачков и много по-младата от него Анита Димитрова приключи, но онова, което правят и двамата, за да се утешат след лошия развой на отношенията си, е доста любопитен. Докато Рачков по традиция излиза с усмивка от ситуациите, особено пък в снощния финал на “Като две капки вода”, където […]

Subscribe US Now