Мисис България Валери Стефанова посрещна ЧНГ в Индия, пожела си бебе

Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на престижния приз “Мисис България”, посрещна Новата 2023-та година в Индия. Началото на следващите дванадесет месеца тя постави заедно с любимия мъж и звездната наследница Кимбърли.

През приказните две седмици семейството е посетило Мумбай и известните Висящи градини, както Гоа и Делхи.

“Отворихме шампанското в Гоа, тук е лято, настроението беше приповдигнато, имаше много хора, които допринесоха за невероятния старт на 2023 г. Следващата ни точка е Тадж Махал”, разкрива Стефанова.
Тя я една от малкото популярни лица, които споделиха смелите си мечти. “Здраве, разбира се, щастие и професионални върхове, но най-силно си пожелавам дете! Няма по-хубава роля от тази на майката, изпитвала съм радостта от първата прегръдка и бих била най-щастливата жена, ако чувството се повтори”, казва още тя.

Източник: blitz.bg
Next Post

Игриви, секси и по бански - Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл

Гуинет Полтроу и Епъл Мартин са любимо дуо майка и дъщеря. И двете са красиви, стилни и заедно споделят любовта си към модата и пазаруването. Преди са споделяли на стори в Instagram моменти от шопинг приключенията си, но сякаш това се случва все по-рядко напоследък. Но е разбираемо, предвид че […]

Subscribe US Now