Кремена ще ревнува, вижте какво пишат на Маги Халваджиян СНИМКА

Маги Халваджиян определено не е от хората, които ще пускат снимки в социалните мрежи на всяка цена, нито пък се цани да става инфлуенсър. Факт е обаче, че на моменти предизвиква такъв небивал интерес, за какъвто много новоизлюпени родни инфлуенсъри само могат да си мечтаят.

Продуцентът от време на време показва какви емоции го владеят и какво прави в ежедневието си, в редките моменти, когато не е зает с поредния проект. А коментарите под кадрите понякога става доста горещи.
Маги Халваджиян прикова погледите с тази СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Magi Halvadjian (@magi_halvadjian)

“Супер пич”, написа фенка на Маги Халваджиян. “Много свеж и много готин, искам да се запозная с него”, пише друга. А дали съпругата на Маги – Кремена Халваджиян ревнува от женските комплименти, които той получава, само времето ще покаже.
До момента стилистката по нищо не е показала, че е от този тип жени, които следят на всяка крачка мъжете си. Но както се казва – нищо не се знае, когато нещата опрат до чувства и емоции.
Маги Халваджиян призна за луда и разтърсваща любов, която не е жена му Кремена СНИМКА
Разбира се, освен комплименти за себе си, Халваджиян обира овациите и заради шоуто “Като две капки вода”, което приковава зрителското внимание всяка понеделник вечер. В момента тече и неговия десети юбилеен сезон./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg