Когато Кендъл Дженър лежи съвсем гола върху… кон

Ако все още не знаем, Кендъл Дженър е дългогодишен любител на конната езда. Моделът е споделяла, че много обича животните, а язденето е било сред любимите ѝ занимания. Практикувала го е в продължение на 10 години и дори е смятала, че ще стана професионален ездач, а след това ветеринар.
Това разказа Кендъл пред Harper’s Bazaar през 2016 г. Но съдбата, какато е ясно, е имала други планове за нея и тя се озовава в модната индустрия, превръщайки се в изключително успешен модел. При това за всички – от линията за оформяне Skims на сестра ѝ Ким до световни марки като Calvin Klein. А сега тя има възможността да съчетае двете си страсти – моделството и конете – за новата модна кампания на Stella McCartney.
Ето защо Кендъл се впусна в красива и въздействаща фотосесия из равнините на местността Камарг в Южна Франция, популярна с обитаващите я бели понита. И разбира се, резултатът е изключителен – заради опита на Дженър в ездата и грижите за животните, който я превръща в идеалното лице на кампанията.
“Знаех, че момичето на Stella McCartney за този сезон трябва да обича конете толкова, колкото и аз”, казва дизайнерката на едноименната марка за последната си колекция. “Кендал язди от дете, също като мен, и има собствено ранчо. И е изключително спокойна около тези чувствителни същества.”
Кампанията представя Дженър в редица изящни пози, редом до стадото, представяйки най-новото от известната британска модна линия. А последната е популярна с това, че не съдържа животински продукти. Иновациите на Маккартни в областта на веган материалите този сезон включват кожа, създадена от отпадъци от грозде и ябълки и аксесоари, изработени от мицел на гъби.
“Колекцията е изработена от 92% съзнателни материали, което я прави най-отговорното предложение на дизайнерката Стела Маккартни до момента”, твърдят от марката.
Кампанията доказва и, че да бъдеш любител на животните в света на модата може да бъде също толкова бляскаво, колкото и етично. И ако погледнем кадрите с Кендъл Дженър, ще се убедим в това. Особено впечатляващ е драматичният момент, в който моделът лежи на гърба на едно от понитата в сумрака, носейки само чифт високи до бедрата ботуши и подходяща чанта.
Когато една известна марка, която проявява загриженост към природата, един отличен ездач и стадо бели коне се обединят, резултатът няма как да не е изключително красив и естетически издържан, убедени са от InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето от какво печелят милиони Шеф Манчев и приятелката му Ива Бека

Водещият на „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята” шеф Иван Манчев и приятелката му – атрактивната Ива Бека, въртят общ бизнес със софтуер, които продават на общините, пише ,,Галерия”. Компанията им „Алфагис” се занимава с разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, систематизиране на информация, изготвяне на […]

Subscribe US Now