Симеон от “Игри на волята” пак остана сам СНИМКИ

Симеон Станкович от “Игри на волята” май е сам и без жена до себе си, след като се раздели и с новата си приятелка. Явно провокативния нрав на риалити звездата се е оказал непреодолим. Или пък има друга причина.

Доскоро той демонстрираше щастието си от профила в социалните мрежи и се обясняваше в любов на новата си изгора. Ето обаче, че любовта му се оказа доста краткотрайна. За момента Симеон не е потвърдил за раздялата, но това, което качва на стори, негласно го прави.
Симеон от “Игри на волята” се похвали с нова жена, ето коя е тя СНИМКИ

 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Simeon Stankovich (@simeon_stankovich)

В следващо стори пък Симеон пита дали според последователите му днешните момичета биха чакали гаджето да се върне от казармата, което веднага навежда на мисълта, че връзката от разстояние не се е получила. Освен това има и още един безспорен факт – всички снимки с доскорошната му изгора Памела са изтрити.
Скъсаха от подигравки Симеон и Рабухчиев от “Игри на волята” СНИМКИ
“Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме, че другите са готови да направят това за нас, което ние бихме направили за тях”, пък гласи поредният цитат в стори. Фенове на “Игрите” обаче са сигурни, че Памела е поредната жена, която не е издържала на трудния нрав на Симеон, който той показа и в шоуто./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Simeon Stankovich (@simeon_stankovich)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Красива синоптичка на Нова става писател и ще разкрие... СНИМКА

Бившата синоптичка на Нова тв Божана Филипова е решила да се пробва като писател, заинтригувана от гледането на чужди истории от малкия екран. Красавицата, която е и бивша съпруга на телевизионера Косьо Филипов, има намерение да пише психотрилъри, драми, комедии и какво ли още не. Въпреки че от години не е […]

Subscribe US Now