Защо Шаная Туейн е решила да се снима гола до кръста

Шаная Туейн може и да е 57 години, но далече не се е отказала от провокациите. Последната дойде като част от обложката на сингъла ѝ “Waking Up Dreaming”, който бе пуснат през септември.
За нея Туейн позира гола до кръста и не вижда абсолютно никакъв проблем с това. В интервю за списание People изпълнителката споделя, че по този начин е решила да изрази своята истина.
“Чувствам се комфортно в собствената си кожа и това е начинът, по който изразявам тази увереност.” Шаная Туйен смята, че каквито и дрехи да сме облекли най-важно е да носим и увереност в себе си. Допълва също, че като жена в края на 50-те не смята за нужно да се крие зад дрехи. 
Туейн дори не може да изрази с думи колко добре се е чувствала по време на голата фотосесия, защото не е изпитвала срам от тялото си. “Наистина е освобождаващо.”
Колкото до музиката, “Waking Up Dreaming” ще бъде част от шестия студиен албум на Шаная Туейн – Queen of Me, който се очаква да излезе през февруари догодина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колеги на Юксел Кадриев се гаврят със сексуалната му ориентация в ефир

Колегите на новинаря Юксел Кадриев го взеха на подбив съвсем изненадващо. Шегата за Шегата за сексуалната ориентация на Кадриев бе изстреляна в ефира на bTV в понеделник в 6:55 ч. сутринта от спортния журналист Петър Бакърджиев, който често се майтапи солено с колегите си. Повод за майтапа с Кадриев стана […]