Ще го познаете ли тази голяма легенда на тази СНИМКА?

Талантът е непреходен, дори и артистите вече да ги няма. Стефан Данаилов е поредното потвърждение за това, а кадри от личния му архив ще се появяват вероятно още дълго в публичното пространство. Причината е ясна – той е истинска легенда на родните театър и кино.

Уникалното фото в случая е от 1960 г. и е ясно какво пресъздава. Екранният майор Деянов – образ, който се нарежда до многото прякори на актьора Стефан Данаилов, всъщност е реалност, през която и самият той минава в живота си. На кадъра Данаилов е отбил военна служба в Ботевград.
Няма да повярвате какво се случва със сина на Стефан Данаилов

Снимка: Личен архив
Направил го е, въпреки че е имал възможност да я избегне – с помощта на баща си, който бил боен командир полковник Ламби Данаилов.
Голям скандал на гроба на Стефан Данаилов, Ирен Кривошиева не издържа и…
По онова време обаче, младият Стефан е искал да учи право, но след като излиза от казармата – Иван Кондов го убеждава, че с неговата визия и артистичност, трябва да стане актьор. И това се случва, а Стефан Данаилов се превръща в един от най-красивите актьори./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нищо ново: Мария пак се съблече, но този път призна, че ще... СНИМКИ 18+

Да видите фолкпевицата Мария в оскъдно облекло със сигурност няма да е нещо ново, предвид факта, че тя си пада много по този тип фотосесии, с кадри от които и профилите й в социалните мрежи преливат. Изпълнителката така и не се пусна този път в някаква страховита одежда за Хелоуин, както […]