Стефани избухва в нов проект на DJ Nacho

След уникалния успех на „Болна тема“, гласовитата певица Стефани се включва в нов проект на DJ Nacho, определян за „Златният диджей на България“. От години музикантът живее и работи в Лондон и е сред най-търсените диджеи не само на Острова.

Стефани все още не издава подробности около самата песен и видеоклипът към нея. Знае се, че музиката е написана от композитора Явор Йовков от „Даймънд Продакшън“.

„Ще помоля феновете за още няколко дни търпение. Всичко около работата ни по парчето е на финалната права. Искам нещата да са изпипани в детайли. Получи се един добър проект, който направихме с много любов. Аз също съм нетърпелива да го представя на моите фенове“, казва Стефани.
Певицата и DJ Nacho работят по още няколко парчета, които ще представят и в чужбина, а новият клип ще заснемат в Лондон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Звезделина от "Игри на волята" аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+

Звезделина от “Игри на волята” няма намерение да пуска лятото да си ходи. Въпреки осезаемото застудяване навън, тя реши да сгрее последователите си с доста пикантен кадър.  Снимките на шоуто край морския бряг не са й били достатъчни, затова се възползва от последните възможни дни за плаж. Но шокира с […]