Кейт Мидълтън разочарова американците

Визитата на принц Хари и Меган Маркъл в Европа определено може да мине за успешна. Двамата бяха в Дюселдорф за Invictus Games и демонстрираха добро настроение, и още по-добри отношения помежду си.
Почти по същото време братът на Хари замина за САЩ. Принц Уилям е в Ню Йорк, за да се срещне с финалистите на неговата екологична инициатива Earthshot Prize. Той ще остане в града само два дни, а програмата му е натоварена.
Въпреки това много американци останаха разочаровани от факта, че принцът пристига без съпругата си. Кейт Мидълтън си остана във Великобритания заедно с трите си деца Джордж, Шарлот и Луис. Нищо чудно започналата учебна година да е причина за решението й.
Не по-малко разочаровани ще са почитателите й в Сингапур, защото според The Telegraph принцесата няма да присъства и на същинската церемония по връчването на наградите в Азия. Официално обяснение от страна на двореца Кенсигтън за момента няма.
Няма обаче и потвърждение, че Кейт няма да пътува до Сингапур през ноември. Според някои фенове от съображения за сигурност програмата на принца и принцесата на Уелс ще бъде съобщена в последния момент. Други пък дори предполагат, че Кейт може да е бременна за четвърти път, пише Hello.
Припомняме, че миналогодишната церемония по връчването на Earthshot Prize се състоя в Бостън. На нея присъстваха и Кейт, и Уилям, като тя беше избрала изключително смела рокля в зелено, взета под наем, за да е с тон с екологичната визия на наградите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Меган е наистина коравосърдечна

В последните дни принц Хари и Меган Маркъл отново бяха в центъра на вниманието с присъствието си на Invictus Games в Дуселдорф. А от този факт отново се възползва не кой да е, а бащата на доскорошната херцогиня на Съсекс. Томас Маркъл не пропуска удобна възможност покрай важни за дъщеря му […]

Subscribe US Now