Когато София Вергара говори за убития си брат

Остават само още няколко седмици до пускането на Griselda в Netflix. Един сериал, в който създателите на “Наркос” за пореден път ще ни потопят в света на наркотиците.
Но този път главното действащо лице ще бъде жена – Гриселда Бланко, а в нейната роля ще видим София Вергара. Оказва се, че светът на наркотиците и картелите не са толкова далечни от родената в Колумбия актриса.
В предаването El Hormiguero София Вергара казва, че е преживяла 70-те, 80-те и 90-те години в Колумбия, когато войната между картелите е била в най-ожесточена.
Актрисата разкрива, че един от братята ѝ е бил част от бизнеса с наркотици, което е довело и до убийството му в Колумбия през 1996 г., пише Marca. А малко преди това София Вергара е успяла да се премести в САЩ, където да се установи и открие по-добър живот за себе си и близките си.
Заради случилото се с брат ѝ, а и фактът, че е израснала в един от най-бурните периоди в Колумбия, Griselda е и един от проектите, които актрисата взима много присърце. Griselda e в Netflix от 25 януари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Бари Когън е бил на косъм от смъртта

През последните няколко години се говори много за Бари Когън, а по всичко изглежда, че това ще продължи, защото кариерата му става все по-обещаваща. Но нещата е можело да се развият по много по-различен и неприятен за 31-годишния ирландски актьор начин. В интервю за GQ Когън казва, че преди няколко години […]

Subscribe US Now