Как Кайли Дженър вбеси хората

Не е нито тайна, нито кой знае каква голяма изненада, че парите за Кайли Дженър не са никакъв проблем. И това е така не от вчера или от днес.
Което, разбира се, означава, че може да си позволи какво ли не. Частен самолет например, с който да достига до всяка точка по света, без да се съобразява с разписания и свободни места. Нещо, което обаче може да се окаже източник на проблеми.
Преди няколко дни 24-годишната Дженър публикува снимка в профила си в Instagram, на която се вижда, че с Травис Скот са на пистата на летища между два самолета. А описанието под поста е доста закачливо, като Кайли пита закачливо любимия си кой самолет иска да вземе – неговия или нейния.
Уж невинна снимка, която според BuzzFeed News е предизвикала вълна от възмущение в Twitter, където хората се възмущават от това, че често използва частни самолети, които всъщност нанасят сериозна вреда на околната среда. Като някои потребители я наричат дори престъпник на пълно работно време.
Кето пък е провокирало профила на Celebrity Jets, който следи частните самолети на известните личности, да направи проверка колко често и къде пътува Кайли Дженър. И се оказва, че доста често използва частния си самолет, като съвсем скоро той е осъществил полет, продължил едва три минути.
Не е ясно дали Кайли е била на борда, но разстоянието между двата града в Калифорния се взима за около 40 минути с автомобил. По-късно от страницата поясняват, че общо полетът е отнел 17 минути, пише Page Six. Оказва се и че често Кайли Дженър осъществява полети с продължителност под 15 минути. Което е разгневило доста хора.
В социалната мрежа потребители негодуват, че тя правят жертви и се лишават от различни неща, за да опазват природата, докато Дженър нехае и ѝ вреди дори повече. През май миналата година от Transport & Environment дори излязоха с доклад, че малките частни самолети замърсяват между пет и 14 пъти повече от стандартните полети. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нова жестока загуба разтърси дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки

Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки преживя нова тежка загуба след смъртта на знаменитата си майка. Мария Грубешлиева страда дълбоко заради кончината на Чарли – котаракът на комедийната прима. Домашният любимец умря от старост миналата седмица. “Преди 18 години на улицата до къщата ни в Драгалевци намерихме изпохапано от кучета мърляво […]