Вили Боршукова успя да осъди клеветницата Осипова ДОКУМЕНТ

Вили Боршукова най-накрая успя да осъди клеветницата Жанета Осипова, която преди две години пусна слух, че е била бита във фризьорския салон на популярната бизнесдама. Дори публикува тогава и медицинското, което са й издали.

Две години по-късно обаче, ситуацията е финализирана – в полза на Вили Боршукова, която успя да осъди клеветницата си. Бизнесдамата разпространи и видео от охранителните камери в салона си, от което става пределно ясно какво точно се е случило – и че бой не е имало.
Вили Боршукова за скандалното обвинение: Не съм била плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ
Не е имало дори и физическо докосване. Просто Осипова е отишла да върне закупен продукт и да го замени с друг, но е получила отказ, което явно я е разгневило, но е и развинтило до безкрайност фантазията.

“След 2 години съдебни битки първото дело е спечелено. Тук е мястото да кажа едно огромно благодаря на най-добрата адвокатка Екатерина Иванова Димитрова! Казвам първото дело, защото в момента тече и второто дело за КЛЕВЕТА и уронване на фирмено име.
Коя е тази жена и с какво е известна? Оставам на вас сами да прецените. 
Вили Боршукова – жената, която с перуки дава усмивки на стотици в нужда ВИДЕО
Никога не допускайте някой да се гаври с живота ви, да ви заплашва, да ви налага психически тормоз! Защото такива хора трябва да бъдат спрени! Такива хора по салоните, колкото щеш. И мисля, че не само по салоните се случват такива неща, и по хотели, ресторанти. Хората в сферата на услугите всекидневно са подложени на  капризи, фасони, надувки, и всичко това трябва да се търпи.
Реклама чрез скандал за да минем безплатно – всеки е изпитвал този номер. Дори приятелката й Гери-Никол заплашваше, че трябвало да ме съдят. Е, ето кого осъдиха в крайна сметка?”, пише в поста си Вили Боршукова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Амбър Хърд срещу Джони Деп: война без край

Месеци след като загуби срещу Джони Деп, Амбър Хърд подaва жалба до съда на Вирджиния с искане за отмяна на решението или за изцяло нов процес по мащабното дело за клевета срещу бившия й съпруг. От Daily Mail научаваме, че 36-годишната Хърд е подала жалбата си миналия месец и твърди, че изключването на някои от […]

Subscribe US Now