Отново сама ли е Сидни Суийни

От известно време се твърди, че Сидни Суийни е замесена в любовен триъгълник с колегата си Глен Пауъл, който съвсем наскоро се раздели с половинката си Джиджи Парис.
Знае се, че двамата са приключили отношенията помежду си още докато романтичната комедия Anyone But You с участието на Сидни Суийни и Глен Пауъл се е снимала. Според източници раздялата на актьора с Джиджи Парис е била приятелска.
В социалните мрежи моделът обаче качи клип, на който я виждаме как уверено сама се разхожда по улиците, с описанието: “Знай стойността си и продължи нататък”. Говори се, че тя и Глен Пауъл са развалили отношенията си след нейното посещение в Австралия за снимките на филма Anyone But You. Част от сцените, които актьорът е снимал с колежката си Сидни Суийни, са доста горещи, а и двамата явно са прекарвали голяма част от свободното си време заедно.
Малко след пътуването си до Австралия Джиджи Парис е спряла да следва Сидни Суийни в Instagram, което и поражда твърденията, че между тримата се е заформила любовна драма. Нито Глен Пауъл, Джиджи Парис или Сидни Суийни са коментирали отношенията помежду си.
От последната публична поява на Сидни Суийни обаче имаме индикация, че тя е все така щастлива с годеника си и не се е забърквала в любовен триъгълник.
Тя и Джонатан Давино са били забелязани на събитие на Armani. Не е останало незабелязано обаче, че актрисата не носи годежния си пръстен. Въпреки това и тя, и половинката ѝ са били облечени в подхождащи си черни тоалети, пише Us Weekly.
Сидни Суийни и Джонатан Давино са сгодени от май 2022 г., но дали сватбата им ще бъде скоро, не се знае. Дотогава им пожелаваме връзката им да бъде все така вълнуваща и романтична, а думите на злите езици да не достигат до тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-елегантните звезди на MET Gala 2023

Гала вечерта на Института по костюми към музея Метрополитън в Ню Йорк отмина. Може да звучи сухо, но това всъщност е най-бляскавото светско събитие в САЩ, което събира най-големите звезди с най-впечатляващите им визии. Тази година темата беше наследството на Карл Лагерфелд и голяма част от гостите наистина се бяха […]

Subscribe US Now