Венета Харизанова е в “Пирогов”, нахапана от бясно куче СНИМКА

Моделката и носителка на титлата “Мисис България” Венета Харизанова бе нахапана от бясно куче по време на разходката си на Витоша, а подробностите от инцидента вцепениха последователите й в мрежата.

Както всяка друга неделя и тази манекенката се качила в планината с домашния си любимец, кученце от порода „Йоркширски териер“. За разлика от друг път обаче този следобед за нея завършва с посещение в „Пирогов“. „След случката веднага отидох в „Пирогов“ да ме шият, оказа се, че съм алергична и не могат да ми бият тетанус“, сподели Венета пред “Телеграф”.
Голяма драма в живота на Венета Харизанова, може да остане на улицата

“Разхождах се с Бебси си, в планината нямаше никой, за разлика от друг път беше доста спокойно. На един от завоите нагоре видях семейство – мъж, жена и двете им деца. Бяха малки, някъде около 4-6-годишни“, разказва още моделката.
Лекари пет пъти погребват Венета Харизанова СНИМКИ
Манекенката искала да премине покрай тях, но кучето, което към онзи момент било завързано, не спирало да лае и да се дърпа от повода си. По тази причина тя любезно помолила стопаните, ако могат да го хванат, за да премине с нейния любимец, които държала на ръце. 
„Изненадах се, защото след малко видях как бащата дава на 4-годишното си дете да държи побеснялото животно, в същия момент се опитах да мина, но кучето се изплъзна и скочи директно срещу нас. Беше страшно, хвърли се върху мен, наяде ми дрехите и накрая ме захапа за единия крак“, обясни случилото се Венета.
Тя не може да си представи как е възможно такова нехайство от страна на стопаните на това животно. В резултат на случилото се красавицата се озовава в ортопедията в „Пирогов“, където полагат необходимите грижи. „Слава Богу, успях да спася моето кученце, защото то е доста малко“, сподели миската. И призова собствениците на кучета да бъдат по-отговорни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

За Ким Кардашиян няма спирка

Ким Кардашиян е риалити звезда, бъдещ адвокат, а вече и успешна бизнесдама… Изобщо, какво ли не може да прави тази жена? Не се и съмняваме, че идеите ѝ за нови проекти едва ли имат край, а доказателство за това е поредният бизнес, с който се е захванала. Голямата новина на […]