Когато височината на тревата може да се окаже проблем

За всеки фен на футбола е очевидно, че Манчестър Юнайтед е далеч от славните дни, на които се радваше по ръководството на сър Алекс Фъргюсън.
Доста треньори и футболисти се смениха, но до промяна така и не се стигна. Сега надеждите на феновете са, че Ерик тен Хаг, който пое отбора след като остави отлични впечатления на чело на Аякс, ще върне Юнайтед отново на пътя на победите.
Нидерландският мениджър ще трябва да свърши доста работа това лято. И с футболистите, и по време на трансферния прозорец. И едва ли някой си мисли, че ще е лесно. Особено когато изскачат най-различни трудности.
От The Sun например твърдят, че Ерик тен Хаг е искал височината на тревата както на тренировъчното игрище на Юнайтед, така и на Old Trafford да бъде 1.5 сантиметра. Но се е оказало, че хората, поддържащи терените, са му казали, че не е възможно.
Просто защото това е прекалено късо за метеорологичните условия в Манчестър и зимата няма да се отрази никак добре на тревното покритие. Ето защо от The Sun твърдят, че Тен Хаг ще трябва да се задоволи с трева, висока 2 сантиметра.
Разбира се, това се непотвърдени информации, но се смята, че желанието на мениджъра е било такова, защото в Аякс условията са били подобни. А и всички фенове знаят, че по-къса трева означава по-бърз футбол.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анелия пръсна луд сексапил от яхта в Гърция СНИМКИ 18+

Поп фолк дивата Анелия май отново е на крилете на любовта и както се случва обикновено, това не само дава прилив на енергия, но и в нейния случай разкрасява в пъти. Сексапилът на изпълнителката е щедро поднесен от луксозна яхта в южната ни съседка Гърция и очевидно тя знае как […]