Развратница! Деси Цонева си показа прашките ВИДЕО

Деси Цонева съвсем се затвърди като една от най-скандалните родни ВИП персони. След като наскоро направи шокиращи признания, че е ходила без бельо и че пишка по парковете, този път бившата тв репортерка показа гащите си в Instagram.

На въпрос има ли коледни прашки, устатата брюнетка отговори: „Имам цял шкаф с всякакви прашки“ и като доказателство на думите си широко отвори препълненото с бельо чекмедже.
 

Деси разпали въображението на последователите си от силния пол още повече като разкри, че освен с коледна еротична нощничка и бельо, се е обзавела и с екипчета на Снежанка и Дядо Коледа, пише “Телеграф”. 
„Е, кой не обича да си играе с топките“, отговори с усмивка ексрепортерката пък на друг коледен въпрос: “Играеш ли си с топките на (на елхата)?”.
Тя издаде още, че на Коледа ще бъде в София, а Нова година ще посрещне в Австрия.

Източник: blitz.bg
Next Post

Край! Мирела заби звучен шамар на Лефтеров с това ВИДЕО

Бившите любовници Мирела и Лефтеров от “Игри на волята” не си говорят след края на формата и не спират да си разменят остри реплики. Повод за лошото отношение и разочарование на Лефтеров към Мирела идва от нейното поведение в шоуто и това, че под носа му се сваляше с Валери.  […]