Ето го сладкото отмъщение на Николета Маданска към Венелин Петков!

Николета Маданска може и да се забави с отговора си за стореното от Венелин Петков, но пък какъв е само той! След като остави майката на двете си деца, Петков трябва да й плаща издръжка, но оправната блондинка вече му показа, че може да се справя повече от добре и без негова помощ.

Както вече стана ясно, след Нова година Николета Маданска ще се завърне в ефира на bTV, където работи като спортен репортер. И за разлика от Петков, тя няма как да бъде уволнена поне още две години, тъй като по закон нито една майка не може да изгуби работата си, ако има дете на под 3 г. В момента малкият й син е на 1 г.
Обрат! Николета Маданска отново в bTV след раздялата с Венелин Петков

Николета има право на още една година платен отпуск, но с намалена заплата. Тъй като вече не е с Венелин Петков и се оправя сама с финансите, тя е решила, че не може да си позволи орязване на заплатата, заради което и се връща на работното си място, пише “Уикенд”.
Венелин Петков във война с Николета Маданска заради децата СНИМКА
По този начин Маданска сериозно натри носа на бившия си възлюбен, защото със сигурност ще печели повече от него. В момента Петков работи като учител в частно училище, където не взима повече от 1500 лв. на месец. Заплатите в bTV са далеч над тази сума.
Припомняме, че Николета Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца, а големите проблеми помежду им дойдоха заради нетърпимия характер на журналиста. Засега Маданска се справя отлично без него, освен това родителите й много й помагат./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

В памет на Пеле

Футболната легенда на Бразилия – Пеле почина снощи, 29 декември. В негова памет решихме да си припомним най-великите моменти от невероятната му кариера. Никой играч не прави повече за популяризиране на репутацията на футбола като красива игра от безсмъртния Пеле. Той е единственият играч, спечелил три Световни първенства и един от най-техничните и добри футболисти. […]