Какво мисли Дженифър Анистън за настоящата приятелка на Брад Пит

Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 г., като се разделиха през 2005 г. Малко след това Брад Пит се събра с Анджелина Джоли, като впоследствие се ожени и разведе и с нея.
За разлика от Анджелина обаче, Брад Пит успя да възобнови приятелските си отношения с Дженифър Анистън през последните години. Това двамата нагледно демонстрираха през 2020 г., когато се прегърнаха на червения килим на наградите SAG и когато Брад хвана ръката на бившата си съпруга. Оттогава все по-често се говори за това колко близки са двамата отново и колко си споделят.
И според нова информация на Mirror бившата съпруга на Брад Пит Дженифър Анистън изглежда “не е сигурна” за новата му приятелка Инес де Рамон и има “лошо предчувствие” относно връзката им.
Вътрешни хора, близки до Брад и Джен, казват, че напоследък всъщност двамата са станали “наистина приятели”, но новият любовен живот на актьора малко е нарушил това. Връзката му с 30-годишната Инес де Рамон е накарала Джен да се “отдръпне”.
“Брад и аз сме приятели. Ние сме приятели и си говорим”, призна Джен преди време, като допълни, че в това няма нищо странно. Но сега изглежда има нещо, което пречи на приятелството им. Според източник, на който се позовава Closer: “Джен и Брад бяха в Кабо по едно и също време миналата седмица. При нормални обстоятелства те щяха да се срещнат, но този път Джен реши да не го притеснява, тъй като знаеше, че той все пак е с новото си момиче под ръка.”
От изданието допълват, че Дженифър Анистън има общи приятели, близки до бившия съпруг на Инес – Пол Уесли, и естествено това повлиява на мнението й. “Джен знае, че не бива да критикува Инес и затова гледа да стои настрана”, твърди още източникът, като добавя, че приятелите ѝ я призовават “да не се намесва” в отношенията на Брад и Инес.
Що се отнася до Дженифър Анистън, тя в момента е необвързана, след като прекрати двугодишния си брак с Джъстин Теру през 2017 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емилия не очакваше да чуе тези думи за себе си от Галин! СКРИЙНШОТ

Хитовият изпълнител Галин напоследък доста често отговаря на въпроси на почитателите си в социалните мрежи и така разбираме доста пикантни и интересни неща за него и същността му. Както и мнението му за някои колеги.  Негови фенове поискаха да разберат истинското му мнение за певицата Емилия, с която направи дуета […]