Емилия не очакваше да чуе тези думи за себе си от Галин! СКРИЙНШОТ

Хитовият изпълнител Галин напоследък доста често отговаря на въпроси на почитателите си в социалните мрежи и така разбираме доста пикантни и интересни неща за него и същността му. Както и мнението му за някои колеги. 

Негови фенове поискаха да разберат истинското му мнение за певицата Емилия, с която направи дуета “Алкохол” през изминалата година. А той отново бе откровен до болка и разкри какво мисли за колежката си, както и кой е най-големият му недостатък. 

“Изключително много ми пасва на характера. За гласа няма какво да говоря, пее като ангел. Искам още дуети с нея. Много се радвам, че имах възможност да направим “Алкохол” заедно и още повече се радвам, че на вас ви харесва толкова много”, разкри Галин за колежката си. 
Певецът, който стои зад музикалния лейбъл “Алфа мюзик”, си призна, че има един недостатък, който го мъчи. “Всеки има минуси. Аз например съм висок 178 см, а ми се иска да съм 190 см”, изповяда се той в Инстаграм./show.blitz.bg

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Парче от тумора все още тормози Сашка Васева, певицата разкри, че ще... ВИДЕО

Не Георги, а Христо е мъжът, на когото Сашка Васева е най-благодарна в живота си. Съпругът й застава твърдо зад нея, докато тя се бори с рака, който отне зрението й.  “Мъжът ми е моят герой. Той ме спаси и направи възможно да съм жива. Той е моята крепост. Сега […]

Subscribe US Now