Първи официален поглед на Мария Бакалова като Ивана Тръмп

Преди няколко години Мария Бакалова ни даде страхотен повод за гордост, след като бе номинирана за Оскар в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Очакваше се, че оттогава кариерата ѝ ще тръгне рязко нагоре и пред нея ще се открият повече възможности, което наистина стана. А новината за следващата по-голяма роля на Мария Бакалова научихме още миналата година.
Тогава стана ясно, че актрисата ще изиграе първата жена на Доналд Тръмп и майка на три от децата му – родената в Чехословакия Ивана.
Биографичният филм “Стажантът” (“The Apprentice”) на режисьора Али Абаси е обявен като разказ за властта и амбицията, ситуиран в свят на корупция и измама. Сюжетът се развива около възходът на Доналд Тръмп (Себастиан Стан) в света на недвижимите имоти в Ню Йорк през 70-те и 80-те години и, по-специално, близките му отношения с прословутия му адвокат Рой Кон (Джеръми Стронг).
Написан от бившия репортер на списание New York Габриел Шърман, преди са стигне до зрителите, филмът ще бъде представен на тазгодишния фестивал в Кан и ще има шанс да се пребори за наградата “Златна палма”.
А малко преди да я видим в Кан, Мария Бакалова реши да представи официално в Instagram страницата си и първи поглед към ролята ѝ на Ивана Тръмп. 
“Толкова съм развълнуван за световната премиера на нашия филм “Стажантът”, който ще се бори за награда на фестивала в Кан. Беше удоволствие да работим с невероятния екип, режисьор Али Абаси, Себастиан Стан, Джереми Стронг, сценарист Габриел Шърман и продуцент Ейми Баер. Нямам търпение да пренеса този емблематичен, по-голям от живота герой на Ивана на екрана. Вижте ексклузивния й първи външен вид тук”, написа Мария Бакалова под снимката. 
Да си признае, нямаме търпение да видим с какво ще блесне Мария Бакалова на червения килим в Кан в понеделник, 20 май, когато е официлната премиера на “Стажантът” на киновестивала. Нямаме да търпение и да видим как ще бъде приет филмът от зрителите и критиците.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Бакалова като Ивана Тръмп - първи официални кадри от "Стажантът"

Преди няколко години Мария Бакалова ни даде страхотен повод за гордост, след като бе номинирана за Оскар в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Очакваше се, че оттогава кариерата ѝ ще тръгне рязко нагоре и пред нея ще се открият повече възможности, което наистина стана. А новината за следващата по-голяма роля на […]

Subscribe US Now